.
Prvotřídní moučka s výraznou vůní určená pro výrobu vašich návnad a nástrah.
Výrazně vonící jemně mletá červená moučka, vyrábí se mletím red fish pelet.
Jemně mletý korek je výbornou přísadou při výrobě plovoucího nebo odlehčeného boilies. Rozklikněte pro detaily.
Syrovátkový protein - zlepšuje zpracovatelnost, pojivost a finální tvrdost kuliček po uvaření. Může způsobovat nadnášení kuliček.
Je to sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).
Má vysoký obsah laktózy ( mléčný cukr ). Dodá směsi vláčnost, je atraktivní pro ryby pro svou jemně nasládlou chuť.
Téměř nepostradatelná složka při výrobě boilies. Díky použití sušených vajec v boilies směsi uvolňuje poté uvařená kulička ve vodě lépe své atraktory.
Bohatý na vitamíny a minerály, má násládlou chuť, poměrně intenzivně smetanově voní.
Gluten je pšeničný lepek, ceněný zejména pro jeho výtečné pojivové vlastnosti a zpracovatelnost ve směsi. Po uvaření zvyšuje tvrdost kuliček.
Mouka z kukuřice s vysokým podílem uhlohydrátů. Má horší pojivé vlastnosti, vhodná do levnějších mixů na bázi ptačího zobu.
Oblíbená objemová složka do boilies směsí s vyšším obsahem minerálů a vitamínů. Pozitivně ovlivňuje pojivost a zpracovatelnost směsí.
Tepelně upravená hrubě mletá sója. Má vysoký obsah proteinů, zvyšuje nutriční hodnotu směsi, dobře stravitelná a lehce pojivá.
Objemová přísada, zlepšuje pojivost a zpracovatelnost směsi. Při vaření boilies napomáhá rychlému ztvrdnutí boilies.
Drcené skořápky mušlí. Používáme je do masových a rybích směsí pro zvýšení atraktivity. Způsobují tzv. efekt křupnutí.
Obsahuje velké množství minerálních látek a vitaminů ( včetně provitaminů ). Skvělý atraktant do směsi hlavně za letních měsíců.
Vhodné do rybích mixů. Psí suchary se vyrábí z různých rybích a masokostních mouček při vysokých teplotách. Mají vysoký obsah olejů.
Levná moučka, která se vyrábí za zbytků drůbeže. Vhodná je do levných mixů.
Jedinečná moučka mezi masovými moukami. Obsahuje vysoké procento proteinů, ve vodě je poměrně dobře rozpustná
Nastavení