.

Albumin vaječný

Kód: ALB/500
6 hodnocení
Značka: CHYTIL
459 Kč

Zvolte variantu

Je to sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).

Detailní informace

Gramáž: 500 g
Skladem (>20 ks) | ALB/500
Můžeme doručit do: 27.11.2024
459 Kč

Detailní popis produktu

Albumin vaječný

 Albumin vaječný je sušený vaječný bílek, zkracuje dobu vaření ( rychle vytváří vnější tvrdou slupku a tím zkracuje dobu vaření, brání ničení proteinů nadměrně dlouhým varem ).

Velmi lehký ( pop-up ). Zlepšuje pojivost a zpracovatelnost těsta. Zvyšuje tvrdost a odolnost vůči rozpadání boilies.

Dávkování: maximální podíl v suché směsi do 10%.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: